Product

Χριστούγεννα στο παλιό αρχοντικό

Product

Χριστούγεννα στον κόσμο

Χριστούγεννα στο σπίτι

Κωδικός:
74931
Description: 

Το βιβλιαράκι αυτό είναι η διασκευή της κλασικής ιστορίας Ο Άνεμος στις Ιτιές. Εδώ θα δούμε τις χριστουγεννιάτικες περιπέτειες των δύο από τους πολύ αγαπημένους και γνωστούς ήρωες, του Πόντικα και του Τυφλοπόντικα, που μετά τα παιχνίδια στα βουνά παίρνουν το δρόμο της επιστροφής για τα σπιτάκια τους κοντά στο ποτάμι.

10,13 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλιαράκι αυτό είναι η διασκευή της κλασικής ιστορίας Ο Άνεμος στις Ιτιές. Εδώ θα δούμε τις χριστουγεννιάτικες περιπέτειες των δύο από τους πολύ αγαπημένους και γνωστούς ήρωες, του Πόντικα και του Τυφλοπόντικα, που μετά τα παιχνίδια στα βουνά παίρνουν το δρόμο της επιστροφής για τα σπιτάκια τους κοντά στο ποτάμι. Έλα όμως που στο δρόμο για το γυρισμό μια μαγική νεραϊδοφωνή καλεί τον Τυφλοπόντικα να γυρίσει στο παλιό του σπιτάκι στον Αγρό που έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό. Με μεγάλη συγκίνηση παρακολουθούμε μέσα από την εκπληκτική εικονογράφηση την επιστροφή των δύο φίλων στην ποντικοφωλιά του Τυφλοπόντικα. Εκεί μπορεί να είναι όλα αρκετά σκονισμένα, αλλά με λίγη καλή διάθεση όλα τα προβλήματα λύνονται! Κι όσο για το γιορτινό τραπέζι... Ε, λοιπόν, ούτε κι αυτό θα μείνει παραπονεμένο! Η χαρά ολοκληρώνεται όταν τους επισκεφθεί και το πνεύμα των Χριστουγέννων με τη μορφή των μικρούλικων ποντικιών που θα τους πουν τα Κάλαντα! Είναι μια καταπληκτική βραδιά Χριστουγέννων στο σπίτι, στην οποία είστε όλοι καλεσμένοι!
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-14-0648-4
Book pages: 
41
Book Dimensions: 
25χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Κένεθ Γκράχαμ (1859-1932) γεννήθηκε στο Εδιμβούργο. Ο Γκράχαμ είχε άστατη παιδική ηλικία. Η μητέρα του πέθανε όταν ήταν πέντε χρονών και η γιαγιά του πρόσεχε εκείνον μαζί με τα αδέλφια του. Καθώς δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για πανεπιστημιακή μόρφωση, ο Γκράχαμ βρήκε δουλειά στην Τράπεζα της Αγγλίας. Άρχισε να γράφει για τους χαρακτήρες που, εν συνεχεία θα εμφανίζονταν στον "Άνεμο στις ιτιές", σε γράμματα που έστελνε στον γιο του. Στην ταφόπλακά του αναγράφεται: "Στην όμορφη μνήμη του Κένεθ Γκράχαμ, συζύγου της 'Ελσπεθ και πατέρα του Άλαστερ που διέσχισε τον ποταμό στις 6 Ιουλίου 1932, έχοντας ευλογήσει τα παιδικά χρόνια και τη λογοτεχνία που έγραψε.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-14-0648-4
Book pages: 
41
Book Dimensions: 
25χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο